Privatlivspolitik

Vi tager dine personoplysninger meget alvorligt og derfor har vi udarbejdet denne fortrolighedspolitik for at beskytte dine data i overensstemmelse med Persondataloven. Disse oplysninger kan være din e-mail, dit navn, din adresse ect. Ved at benytte vores hjemmeside samtykker du til de vilkår, der er beskrevet i dette dokument.

Ejeroplysninger/oplysninger om wordpresskursusfabrikken.dk

wordpresskursusfabrikken.dk er eget og styret af :
Sampedro ApS
CVR : 40342079
Adelgade 87
8660 Skanderborg
Danmark

Data som vi indsamler
wordpresskursusfabrikken.dk kan indsamle oplysninger omkring dig, som kan være :

Oplysninger omkring hvilke hjemmesider du kommer fra, hvilke sider du har beøsgt og hvordan du færdes på hjemmesiden.
Oplysninger som vi har modtaget ved at du har udfyldt en formular på vores hjemmeside
Oplysninger om din computer, herunder IP adresse, operativsystem, browsertype og enhedens ID. Disse oplysninger kan være indhentet via cookies. Du kan læse vores cookiepolitik her.
Oplysninger om du har åbnet eller klikket på vores e-mails.
En korrespondance med dig via vores chat eller via e-mail.
Dataen bliver benyttet til
For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger
· Navn
· Adresse
· E-mail adresse

Telefonnummer er valgfrit

wordpresskursusfabrikken.dk foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere den service du har bestilt. Personoplysningerne registreres hos wordpresskursusfabrikken.dk ApS og opbevares.

Når der indsamles personoplysninger via wordpresskursusfabrikken.dk, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Den dataansvarlige er Direktør Ivan Sampedro Staub.

Vi opbevarer kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos wordpresskursusfabrikken.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du i henhold til persondataloven.

Henvendelse i forbindelse hermed rettes til wordpresskursusfabrikken.dk ApS via e-mail: info@wordpresskursusfabrikken.dk

Ændringer af denne privatlivspolitik
wordpresskursusfabrikken.dk kan opdatere denne politik. Vi beder dig derfor tjekke privatlivspolitkken i ny og næ. Ved væsentlige ændringer sender vi en meddelelse på vores hjemmeside.

Anvendelse af cookies
En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.

På wordpresskursusfabrikken.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du har altid mulighed for at slette cookies fra din computer.

Derudover benytter vi Google Analytics til trafikmåling.

Såfremt du ønsker at slette disse cookies kan det godt lade sig gøre. Det er dog forskelligt fra browser til browser. Tjek hvordan du sletter dine cookies på dette link : http://minecookies.org/cookiehandtering

Opdateret : 6 december 2019